L O A D I N G

Hoe komt de huisstijl van boilingideas tot stand?

Posted On Jan 15, 2018

Als voorbeeld heb ik het logo genomen. Het logo bestaat uit twee delen: Boiling van borrelen en Ideas van ideeen. De kookpan staat symboliek voor mijn hoofd. Mijn hoofd zit ook boordevol met ideeen. Het geel in het logo staat voor creativiteit. Voortdurend probeer ik de beste ontwerpen samen te stellen. Elk ontwerp is uniek en past binnen de gekozen stijl.

De eerste stap stap is het maken van een aatal test ontwerpen. Daaruit ontstaan vanzelf een aantal bruikbare ontwerpen waarop ik de juiste kleuren en typografie kan toepassen.

Een logo is een van de belangrijkste aspecten van een bedrijf. Daarom is het van belang dat het goed communiceert naar de buitenwereld.

Dit zegt het internet over de definitie van een logo: Een logo of beeldmerk is een grafische uiting die bijvoorbeeld met een bedrijfs- of productnaam geassocieerd wordt. In het hedendaags taalgebruik gebruikt men logo en beeldmerk niet altijd meer als synoniemen. In de aangepaste definitie wordt een logo gevormd door een beeldmerk, een woordmerk of combinatie van beide.

Iedereen is creatief, echter weet niet iedereen dat. Zelf probeer ik altijd te kijken of ik iets unieks kan ontwikkelen dat er nog niet is.

Hieronder staan nog een aantal andere voorbeelden van de huisstijl van boilingideas.